How to say Jag behöver dig på franska


Svar 1:

Det finns många sätt ... det här är vad jag använde när jag lärde mig franska.

J'ai besoin de toi / vous - Jag behöver dig.

J'ai besoin de ton aide - Jag behöver din hjälp.

Om du vill ta bort det genom att helt enkelt använda 'besoin' (behov) kan du använda andra former av att be om din hjälp.

'Aidez-moi s'il vous plaît' - Snälla hjälp mig.

"Au secours!" - Hjälp! (Vanligtvis i allvarliga situationer)

Om du menade det när det gäller romantik kan du överväga

'Vous me manquez / Tu me manques' - Bokstavligen saknar du mig. Figurativt betyder det 'jag saknar dig' eller om du insisterar 'Je te / vous manque' - Jag saknar dig.

'Jag behöver dig' är en bred fras som kan användas i alla sammanhang, under en allvarlig situation, en liten guide eller på ett romantiskt sätt. Du kommer att se många sätt att säga "Jag behöver dig" i olika former, men i slutet av dagen betyder de alla en känsla av "Jag behöver dig".


Svar 2:

Det mest grundläggande, formella sättet att säga "Jag behöver dig" är: "J'ai besoin de vous." Om du vill vara ännu mer uttrycksfull, som på ett romantiskt sätt, kan du säga: “j'ai besoin de ton amour. " (Jag behöver din kärlek). Om du letar efter någons hjälp och det inte är en romantisk kommentar du försöker göra, skulle jag som standard använda något mindre personligt som "j'ai besoin de ton aide." Kom ihåg att alltid med franska behålla dina "tu" och "vous" former som är relevanta för förhållandet / avslappningen. :-)


Svar 3:

J'ai besoin, j'ai besoin de


Svar 4:

Voules köpte apree?