hur man lägger till teckensnitt i imovie


Svar 1:

Så många sätt. Beror mest på hur du gör dina videor.

Steg 1. Skaffa teckensnitten lagligt och installera dem på din dator.

Steg 2. Se till att ditt videoredigeringsprogram möjliggör import av PNG eller PSD.

Steg 3. Se till att du har ett färgprogram som låter dig spara i PNG- eller PSD-format.

Steg 4. Gör det.

Många videoredigeringsprogram låter dig importera PNG-filer. Du måste skapa titelbilder med texten i önskad färg - välj bara vit - på en transparent bakgrund. Se till att din bild har samma storlek som din video. För 720pHD-video som kommer att vara 1280 x 720 pixlar. Gör det lätt för dig själv genom att veta var du vill att texten ska placeras innan du skapar konstverket.

De flesta proffs - som jag - använder Adobe After Effects och / eller Premiere. Jag föredrar att utforma min text i förväg i Photoshop eller Illustrator. Du kan se några av mina resultat på min Vimeo-sida.

XK9

Svar 2:

Jag gjorde en video om hur man gör det i iMovie.

Du skulle bara skapa en PNG av det handskrivna teckensnittet och sedan importera det till iMovie och göra en bild i bild eller överlagringseffekt. Lycka till!